Annick Goutal Les Nuits D'Hadrien 50ml eau de toilette spray

Annick Goutal	Les Nuits D'Hadrien 50ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 64,95

Speciale prijs: 48.5 EUR € 48,50

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 25%
Merk:
Annick Goutal
Inhoud: 50 ml
Parfumtype: Eau de toilette
Annick Goutal Les Nuits D'Hadrien 50ml eau de toilette spray

In den beginne was er Eau d'Hadrien. Een stralende, originele en persoonlijke geur. Licht, puur en tijdloos. Een klassieke en universele geur, gemakkelijk om van te houden, eenvoudig om te delen, en altijd vertederend. En nu, wanneer de dag zich tot de zonsondergang wendt, is Les Nuits d'Hadrien geboren. Een subtiele verandering in uitstraling.
Een betoverend Italiaans ogenblik verleidt door de duisternis. Inspirerende wandelingen door een Toscaanse tuin onder een sterrenhemel, de wonderlijke ontdekking van een Toscaans paleis als de avond valt. Als het magische uur van de zonsondergang nadert, komt een unieke, sensuele en unieke geur vrij. Les Nuits d'Hadrien eau de toilette, een heerlijke geur om van te genieten, en aangenaam om te delen.
De essentiële mediterrane cipres, zowel zoet als kruidig​​. Verwarmd door een vleugje basilicum, Egyptische komijn en fruitige accenten van de jeneverbes.Sensuele ylang-ylang van de Comoren, een exotische variatie, zacht en dromerig.
Het vuur van een donkere en intrigerende oriëntaalse dry-down. Betoverend als rijk vanille, sandelhout en mysterieuze Indonesische patchoeli. Comfortabel als lekker warm amber en witte musk.
Les Nuits d'Hadrien eau de toilette: zo diep en sensueel als een sterrenhemel onder Toscaanse cipressen . Alle geuren van een avond in het Middellandse Zeegebied zijn samengebracht in deze frisse, witte musk en amber gekruide geur.
Les Nuits d'Hadrien eau de toilette van Annick Goutal is een aromatische citrusgeur voor vrouwen en mannen, in 2003 gecreëerd door Isabelle Doyen en Camille Goutal.

Top :Artemisia, groene mandarijn en Siciliaanse bergamot
Hart :karwij, cipres, jeneverbes en basilicum
Basis:amber, patchoeli, muskus en vanille
Meer informatie