Annick Goutal Nuit Étoilée 100ml eau de toilette spray pour homme

Annick Goutal Nuit Étoilée 100ml eau de toilette spray pour homme

Normale prijs: € 99,00

Speciale prijs: 71.95 EUR € 71,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 27%
Merk:
Annick Goutal
Inhoud: 100 ml
Parfumtype: Eau de toilette
Annick Goutal Nuit Étoilée 100ml eau de toilette spray

In 2012 presenteerde het huis van Annick Goutal Nuit Etoilée, of "sterrenhemel", een aromatische houtachtige geur voor zowel mannen als vrouwen. Nuit Etoilée is geïnspireerd door het maanlicht, de sterrenhemel, de koele geur van de bossen en genieten van de natuur en afzondering.
"Om 's nachts urenlang door de verwilderde natuur te wandelen. Om te luisteren naar onkruid wat verpletterd wordt en dennenappels krakend onder je voeten. Om takken van coniferen te verzamelen, om ze te breken en de harsachtige dampen op het puntje van je vingers te ruiken. Dan in het maanlicht op de grond te gaan liggen alsof je helemaal alleen op de wereld bent."
Nuit Etoilée heeft een frisse kruidige - houtachtige - aromatische samenstelling, gecreëerd door parfumeurs Isabelle Doyen en Camille Goutal. Een uitstapje in het maanlicht onder een sterrenhemel, om te verjongen en te huiveren in de onmetelijkheid van een bos. Nuit Etoilée is in twee soorten flacons verkrijgbaar, één met rondingen voor dames en de rechthoekige voor heren.

Top : Citroen Sinaasappel Munt
Hart : Denneboom Spar
Basis : Strobloem Engelwortel Tonkaboon
Meer informatie