Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Azzaro Mademoiselle Azzaro 50ml eau de toilette spray

Azzaro Mademoiselle Azzaro 50ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 69,85

Speciale prijs: € 41,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 40%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de toilette
Azzaro Mademoiselle Azzaro 50ml eau de toilette spray

Als een Parijse vrouw van een geur zou dromen, zou het Mademoiselle Azzaro zijn. Een frisse, vrolijke, elegante, lichte en doorschijnende Eau de Toilette, met de effecten van een Perzik - Syringa bloem - Liswortel akkoord. De geur straalt joie de vivre, vrijheid, elegantie uit ... net als de gefacetteerde glazen flacon, versierd met een satijnen strik.

Mademoiselle Azzaro; gewoon onweerstaanbaar

Mademoiselle Azzaro valt op door het heerlijke florale en fruitige boeket. Syringa bloem, ook wel bekend als 'Jasmijn van Poëten ' verlicht Mademoiselle Azzaro met haar transparante florale noten. Het komt zowel in de topnoten als in de hartnoten naar voren en vult de geur met een floraal boeket van licht fruitige en zeer jasmijn-achtige aroma's. Het is een synthetische noot die door de parfumeur is gereconstitueerd met een palet van grondstoffen.
Vrijheidslievend, elegant en helder, de compositie van de Eau de Toilette is stralend, om de beurt delicaat en levendig. Azzaro Mademoiselle is een florale fruitige geur voor vrouwen en werd in 2015 gelanceerd. De neus achter deze geur is Karine Dubreuil.

Top : Perzik en Mandarijnbloesem
Hart : Pioenroos, Sering, Jasmijn en Oranjebloesem;
Basis : Liswortel en Houtachtige Noten
Meer informatie