Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Azzaro Pour Elle 75ml eau de parfum spray

Azzaro Pour Elle 75ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 74,95

Speciale prijs: € 34,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 53%

Eigenschappen

Merk
Azzaro
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de parfum
Azzaro Pour Elle 75ml eau de parfum spray

Azzaro Pour Elle is een spiegelbeeld van Azzaro Pour Homme. Het parfum viert een vrouw die zelfverzekerd, speels, hedonistisch en ongelooflijk sensueel is; een vrouw die weet wat ze wil; een vrouw die er van geniet een vonk in haar dagelijks leven te brengen - een vrouw met durf.

Azzaro Pour Elle; onweerstaanbare, moderne verleiding

De Azzaro Pour Elle-vrouw geeft zich, net als haar geliefde, vrijelijk over aan het spel van verleiding. Hun relatie is diep geworteld in verlangen en aantrekkingskracht - niets kan hen uit elkaar houden. Samen leven ze een intense romantische passie: hun leven is een feest, een banket van hedonisme en verleiding.
Azzaro Pour Elle streelt de huid met zonnige elegantie en meeslepende sensualiteit. Deze geur wekt verlangen op - net als de Azzaro Pour Elle-vrouw.
Om haar iconische 'kruidige houtachtige florale'-signatuur te bereiken, wiegt Azzaro Pour Elle ingrediënten net zo kostbaar als hun delicaatheid, in een zorgvuldig gecreëerde compositie.

Azzaro Pour Elle viert sensuele en zelfbewuste vrouwen die weten wat ze willen. Met haar noten van kardemom, roos en cashmeran straalt Azzaro Pour Elle een delicaat, elegant en kostbare geur uit. Het parfum stimuleert verlangen en aantrekkingskracht. De sensualiteit van het Azzaro Pour Elle-parfum maakt de elegantie van het mannelijke equivalent compleet en niets kan de twee parfums van elkaar scheiden. Val voor Azzaro Pour Elle, het parfum voor vrouwen die durven. De oosterse florale geur voor vrouwen werd in 2015 uitgebracht.
Meer informatie