Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Azzaro Pour Elle Extréme 75ml eau de parfum spray

Azzaro Pour Elle Extréme 75ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 74,95

Speciale prijs: € 34,95

  • In voorraad

  • U bespaart 53%

Eigenschappen

Merk
Azzaro
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de parfum
Azzaro Pour Elle Extréme 75ml eau de parfum spray

In mei 2015 werd Azzaro Pour Elle, de vrouwelijke versie van de populaire geur Azzaro pour Homme uit 1978, gelanceerd. Begin 2016 werd de nieuwe editie, Azzaro Pour Elle Extrême uitgebracht, en het benadrukt de sensualiteit van de compositie. De naam is geïnspireerd op de legendarische couture-creaties van Loris Azzaro. Pour Elle Extréme is bedoeld om te worden gedragen bij gelegenheden die avondkleding vereisen: "een jurk met juwelen en diamanten, voor de uitstraling, het aura".

Pour Elle Extréme is sensueel en onweerstaanbaar en hult de vrouw die het draagt in een mysterieuze en verleidelijke sluier. De oosterse florale compositie belooft een aura van pure verleiding en prominente sensualiteit die wordt geboden door de intensiteit van oud en zijn zonnige accenten. De oorspronkelijke akkoorden van de compositie zijn geïntensiveerd en verrijkt met nieuwe ingrediënten. De belangrijkste componenten zijn het trio van rozen, saffraan en perzik. Het is ondertekend door parfumeurs Nathalie Lorson en Fabrice Pellegrin.

De sprankelende opening bevat een onverwacht pikant rozen-aroma en groene kardemom, geaccentueerd door het kruidige karakter van saffraan. Het hart bevat een duet rozen, vermengd met zonnige en elegante koninklijke lelie. Fluweelachtige en zachte perzik mengt zich in de basis met kasjmier, oud en wierook.

Top : roos, kardemom en saffraan
Hart : roos en lelie
Basis : perzik, kasjmier, oud en wierook
Meer informatie