Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Azzaro Pour Homme l'Eau 100ml eau de toilette spray

Azzaro Pour Homme l'Eau 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 73,50

Speciale prijs: € 29,95

  • In voorraad

  • U bespaart 59%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Azzaro Pour Homme l'Eau 100ml eau de toilette spray

De levendigheid van Yuzu, de intense frisheid van Calone en de viriele sensualiteit van sandelhout kenmerken Azzaro Pour Homme L'Eau. Een zomerse Eau de Toilette uit de "fougère citrusachtige aquatische" -familie, met mannelijke en stralende noten die de volledig transparante flacon met zeshoekige lijnen weerspiegelen.

Dit olfactorische alternatief voor de legendarische geur vervult een subtieler, maar assertief verlangen naar sensualiteit. Door de kracht van yuzu, de intense frisheid van calone en de viriele verleidelijkheid van sandelhout te combineren, brengt L'Eau d’Azzaro Pour Homme de aroma's van de eerste vruchten van de zomer op de huid, met zachte, stralende en uitgesproken mannelijke noten.

De lichtheid van de flacon; Door de iconische vorm van Azzaro Pour Homme te behouden, weerspiegelt L'Eau zijn erfgoed terwijl het ook zijn eigenheid bevestigt met witte en zilveren tinten. Het resultaat? Een doorschijnende flacon met een frosted effect - oneindig lichtgevend, oneindig transparant ...

Top : Grapefruit, Amalfi-citroen en Yuzu;
Hart : Calone, Lavendel en Geranium;
Basis : Vetiver, Musk, Sandelhout en Patchouli.
Meer informatie