Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Azzaro Solarissimo Favignana 75ml eau de toilette spray

Azzaro Solarissimo Favignana 75ml eau de toilette spray

Nieuw

Normale prijs: € 53,00

Speciale prijs: € 29,95

  • In voorraad

  • U bespaart 43%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de toilette
Azzaro Solarissimo Favignana 75ml eau de toilette spray

De Egadische eilanden zijn de geboorteplaats van Loris Azzaro's vader. Solarissimo vertelt het verhaal van een dag in dit natuurlijke, dromerige paradijs. Vanaf het moment dat de zon opkomt om je huid te strelen tot het middaguur, wanneer je de verkoelende zeemist verwelkomt tot de schemering als de laatste zonnestraal verdwijnt. Drie mediterrane eilanden.
Drie geweldige momenten. Drie unieke herengeuren: Levanzo, Marettimo en Favignana.

Solarissimo Favignana is een viering van de zonsondergang boven de Middellandse Zee, wanneer de koele avondbries de laatste glorie van de dag vervangt. Uitbundige grondstoffen leggen de intensiteit van het moment vast. Geconfijte Citroen, Donkere Rum Absolue en Chinees Ceder geven deze Eau de Toilette al zijn levendigheid, warmte en diepte. Een levendige creatie.
De zon gaat onder aan de Middellandse Zee. Het zachte donkere gouden licht spoelt over de serene zee terwijl de laatste stralen van de dag verdwijnen en lichaam en ziel verwarmen. Favignana vat dat korte moment van pure gelukzaligheid, wanneer de koele avondbries de laatste glorie van de zon vervangt perfect samen.
Het begint met een zachte frisheid die overgaat in warme omhullende noten. Favignana legt de brandende zon vast terwijl deze ondergaat aan de Middellandse Zee.
Azzaro Solarissimo Favignana, een resoluut zonne-parfum, is zonovergoten en belooft een eindeloze zomer. Geniet van de adembenemende schoonheid van een zonsondergang boven de turquoise zee: een ongelooflijk vreugdevolle, vredige ervaring. U zult genieten van de oriëntaalse en citrus-noten van Azzaro Solarissimo Favignana Eau de Toilette.

Azzaro Solarissimo Favignana; een eindeloze zomer

Gekonfijte citroenen combineren met Chinese ceder en een vleugje donkere rum absolue voor een geur die een sterk statement maakt. Dompel jezelf onder in het zonlicht en voel een golf van warmte op je huid, die doet denken aan zomeravonden aan de Middellandse Zee.

Favignana is een Oosterse-Citrus- en Houtachtige geur, een mix van drie contrasterende duurzaam geproduceerde grondstoffen:
• Geconfijte citroen; sprankelend, levendig, parmant - de Italiaanse citrusvrucht geeft het een verrukkelijke verkwikkende frisheid. Een hint
van salie voegt de sensualiteit en intensiteit van de nachtlucht aan de Middellandse Zeekust toe.
• Donkere rum absolue; met bruinachtige gouden tinten geeft deze mannelijke geest Favignana zijn levendige vanille-noten.
Verrijkt met gember versterken ze de allure van de gekonfijte citroenmelange. Het raakt het perfecte akkoord van een vurige zonsondergang.
• Chinees Ceder; de eau de toilette ontleent zijn diepte aan dit mystieke, grove droge hout vermengd met amber-kristallen en blonde tabak. Het straalt een omhullende warmte uit die aanvoelt als schemering.
Meer informatie