Balmain parfum

Balmain is een Frans modehuis dat vernoemd is naar Pierre Balmain die, nadat het nijpende tekort aan stoffen in de Tweede Wereldoorlog eindigde, vooruitstrevende kleding ontwierp. Na verloop van tijd zou het modehuis Balmain parfums op de markt brengen die de esthetiek van haar kledingstijlen volgde. De luchtjes van Balmain zijn namelijk rijk en sprankelend, evenals de kleding van dit beroemde merk. Waar de kleding in de Oorlog simpel van toen moest zijn werd deze hierna weer extravagant, wat ook nog steeds aan de Balmain parfum collectie te merken is!

 

Balmain parfum dames

In de uitgebreide collectie van ParfumCenter zijn verschillende Balmain parfum dames soorten aanwezig. Via onze webwinkel kunt u bijvoorbeeld de veelbelovende Balmain Ivoire ontdekken! Met dit in 2012 verschenen florale parfum maakt u uw elegante en verfijnde verschijning helemaal af. In de basis van dit Balain parfum dames zijn onder andere ceder en vanille verwerkt. Het heeft een hart van roos, jasmijn en iris en heeft een top van mandarijn en viooltjesblad. Dit sensuele parfum accentueert uw natuurlijke schoonheid!

Balmain parfum Extatic

Met het luxueuze maar ook gewaagde Balmain parfum Extatic kwam het Franse modehuis uit aan het begin van 2014. Deze geurige sensatie is een bijzondere combinatie van lef en elegantie. Het is onder andere opgebouwd uit sandelhout, kasjmierhout en leer en heeft een hart van iris, jasmijn en orchidee, dat doet denken aan chocolade. De eerste aanraking met uw reukorgaan zal echter bestaan uit een mengeling van roos en peertinten. Het Balmain parfum Extatic is voordelig verkrijgbaar bij ParfumCenter!