Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Benetton Sisterland Pink Raspberry 80ml eau de toilette spray

Benetton Sisterland Pink Raspberry 80ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 57,31

Speciale prijs: € 19,95

  • In voorraad

  • U bespaart 65%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 80 ml
Parfumtype Eau de toilette
Benetton Sisterland Pink Raspberry 80ml eau de toilette spray

United Colors of Benetton presenteert Sisterland. De nieuwe collectie damesgeuren voor een gemeenschap van echte vriendinnen. In een wereld waar we meer verbonden zijn dan ooit, maar waarin we ons tegelijkertijd meer alleen voelen dan ooit. We moeten opnieuw contact maken met wat er echt toe doet in het leven: onze vrienden en vriendinnen. SISTERLAND is de plek waar je kunt genieten van jezelf zijn, omringd door je vriendinnen, je echte vriendinnen: je zussen.
Een floraal fruitig vrouwelijk parfum. PINK RASPBERRY is de zoetste versie van de drie zussen. Pure delicatesse en spontaniteit. Het is het parfum van de collectie dat genegenheid en harmonie het beste vertegenwoordigt. Ze is vriendelijk, lief en zorgzaam. Ze is Pink Raspberry.
PINK RASPBERRY is een vrouwelijk en verslavend boeket van witte bloemen, dat zich perfect vermengt met framboos en de houtachtige noten die haar persoonlijkheid laten stralen. Sisterland Pink Raspberry van Benetton is een florale fruitige geur voor vrouwen en werd in 2021 uitgebracht.

Top : Framboos en Rode bes;
Hart : Oranjebloesem en Fresia;
Basis : Musk en Sandelhout.
Meer informatie