Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Biotherm Blue Therapy Serum-In-Oil Night 30ml

Biotherm Blue Therapy Serum-In-Oil Night 30ml

Normale prijs: € 71,00

Speciale prijs: € 44,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 37%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Biotherm Blue Therapy Serum-In-Oil Night 30ml

Huidveroudering kan niet worden gestopt? Fout! Biotherms Blue Therapie helpt je met de effectiviteit van een serum en de aangename textuur van een olie de invloed van externe factoren, zoals UV-straling, verontreinigende stoffen en stress op je huid te verminderen: blauwe biotechnologie voor een forse anti-age werking met de essentie uit de diepten van de oceaan! Samengevoegd in een sterk geconcentreerde voedingsrijke cocktail werken deze essences tot in de diepte van de huid en activeren daar het natuurlijke regenererend- en herstellend vermogen. Blue Therapy Serum-In-Oil Night zorgt voor een huidbeeld met zichtbaar strakke contouren, de huidtextuur wordt gladder en jonger. Je hebt je leeftijd in eigen handen!

Biotherm Blue Therapy serum-in-oil; de reparatie van een olie, de kracht van een serum.


Biotherm ontwikkelde een nieuwe micro-algen olie, rijk aan een specifieke omega-3 vetzuren waarvan de lipidesamenstelling zo nauw overeenkomt met de huid, dat het de capaciteit heeft om te fuseren met cellulaire membranen van de huid (epidermale huidlagen) om snel en diep te herstellen.
Altijd in de voorhoede van textuur samenstelling, is Biotherm er in geslaagd om een serum met een olie te verenigen, in één micro-dispersie formule dat onder de vingers transformeert en prachtig met de huid versmelt. Deze niet-vette en niet-plakkerige nachtverzorging is geschikt voor alle huidtypes.

Gebruik elke avond op een gereinigde en getonificeerde huid. Kan alleen of onder uw gebruikelijke nachtverzorging worden aangebracht. Met beide handen in een buitenwaarts patroon vanuit het midden van het gezicht aanbrengen. Eindig bij de nek. Vermijd oogcontouren.
Meer informatie