Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Biotherm Blue Therapy set Blue Therapy Multi Defender spf 25 50ml + Blue Therapy Night 50ml

Biotherm Blue Therapy set Blue Therapy Multi Defender spf 25 50ml + Blue Therapy Night 50ml

Normale prijs: € 159,00

Speciale prijs: € 89,95

  • In voorraad

  • U bespaart 43%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml + 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Nachtcreme
Huidtype Alle huidtypes
Biotherm Blue Therapy set Blue Therapy Multi Defender spf 25 50ml + Blue Therapy Night 50ml

Het meest complete schild tegen versnellende factoren van huidveroudering, geconcentreerd anti-oxidant Baicalin en regenererende Algae of Youth™, om je te beschermen tegen UVB, langdurige UVA en vervuiling.

• Biotherm Blue Therapy Multi-Defender SPF25 is een multi-beschermende crème die de zichtbare tekenen van veroudering herstelt. Het is speciaal geformuleerd voor de normale tot gecombineerde huid.
Deze crème met een romige textuur bevat het eerste Broad Outdoor Defense Complex, een concentraat met Baicaline antioxidant en F.Lumbricalis dat de huid tegen vervuiling beschermt, de huid wordt als nooit tevoren beschermd tegen versnellende factoren van veroudering. Het bevat ook "jeugdigheidsalgen", die diepe rimpels en het gebrek aan stevigheid repareren. Het beschermende SPF25 filter beschermt tegen UVB / UVA-stralen en vervuiling.
De teint is egaal, de huid ziet er gladder en steviger uit.

Gebruik dagelijks op een gereinigde huid. Met beide handen zachtjes aanbrengen, van het midden naar de buitenkant van het gezicht en eindig bij de hals. Vermijd de oogcontouren.

• Huidveroudering kan niet worden gestopt? Fout! Biotherms Blue Therapy helpt je om de invloed van externe factoren, zoals UV-straling, verontreinigende stoffen en stress op je huid te verminderen: blauwe biotechnologie voor een forse anti-age werking met de essentie uit de diepten van de oceaan!
Slechts 20% van tekenen van veroudering is onvermijdelijk ... de rest kan zichtbaar worden gerepareerd.
Samengevoegd in een sterk geconcentreerde voedingsrijke cocktail werken deze essences tot in de diepte van de huid en activeren daar het natuurlijke regenererend- en herstellend vermogen. Blue Therapy Night nachtcrème zorgt voor een huidbeeld met zichtbaar strakke contouren, de huidtextuur wordt gladder en jonger. Je hebt je leeftijd in eigen handen!
Meer informatie