Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Boss Bottled Set 30ml eau de toilette spray + Bottled Tonic 30ml edt

Boss Bottled Set 30ml eau de toilette spray + Bottled Tonic 30ml edt

Normale prijs: € 69,99

Speciale prijs: € 51,95

  • In voorraad

  • U bespaart 26%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30ml + 30 ml
Parfumtype Eau de toilette, Geschenksets
Boss Bottled Set 30ml eau de toilette spray + Bottled Tonic 30ml edt

De essentie van de Hugo Boss-stijl is gevangen in een fles met het Boss Bottled aroma. Boss Bottled is fris en aangenaam pittig met een warme houtachtige basis.

Deel het perfecte moment met Boss Bottled


De frisse en fruitige topnoten van appel en citrus zijn perfect in balans met het florale en kruidige hart, gedomineerd door pelargonium (geranium), warme kaneel en kruidnagel. De basisnoten zijn aantrekkelijk en mannelijk: sandelhout, vetiver en kostbaar ceder. Boss Bottled is een kruidig houtachtig parfum voor mannen en werd in 1998 gecreëerd door Annick Menardo.
Top : Pruim Eikenmos Appel Citroen Bergamot Geranium Limoen
Hart : Mahonie Anjer Kaneel
Basis: Vanille Sandelhout Olijfhout Vetiver Ceder

Met Boss Bottled Tonic presenteert Hugo Boss een lichtere, frissere interpretatie van de klassieker: Boss Bottled Tonic opent met een sprankelend akkoord van grapefruit, bittersinaasappel en citroen, die in combinatie met appelnoten voor een frisse kick zorgt. Kruidig gember brengt een onverwachte levendigheid in het spel: Hoewel het dynamische trio van de klassieker door kruidnagel, geranium en kaneel wordt benadrukt, voegt gember de compositie in het hart tegelijkertijd een compleet nieuw element toe. Doordringend en tegelijkertijd evenwichtig - net als de man die deze geur draagt. De basisnoot combineert het houtachtige aroma van de oorspronkelijke geur met een sprankelend vleugje Vetiver.
Boss Bottled Tonic: Een geur die de authenticiteit van de moderne man tot uitdrukking brengt en hem aard. De houtachtige kruidige geur voor mannen werd in het voorjaar van 2017 gelanceerd.
Top : Grapefruit, Bittersinaasappel, Citroen, Appel
Hart : Gember, Kaneel, Kruidnagel, Geranium
Basis : Vetiver, Houtachtige Noten
Meer informatie