Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Boss Bottled Trio Set 3 x 30ml Boss Bottled edt + Boss Bottled Infinite edp + Boss Bottled Tonic edt

Boss Bottled  Trio Set 3 x 30ml Boss Bottled edt + Boss Bottled Infinite edp + Boss Bottled Tonic edt

Normale prijs: € 132,00

Speciale prijs: € 69,95

  • In voorraad

  • U bespaart 47%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 3x 30ml
Parfumtype Eau de toilette, Eau de parfum
Boss Bottled Trio Set 3 x 30ml Boss Bottled edt + Boss Bottled Infinite edt + Boss Bottled Tonic edt

Inhoud:

1 x 30ml Boss Bottled edt
1 x 30ml Boss Bottled Infinite edp
1 x 30ml 90ml Boss Bottled Tonic edt


De essentie van de Hugo Boss-stijl is gevangen in een fles met het Boss Bottled aroma. Boss Bottled is fris en aangenaam pittig met een warme houtachtige basis.

Deel het perfecte moment met Boss Bottled


De frisse en fruitige topnoten van appel en citrus zijn perfect in balans met het florale en kruidige hart, gedomineerd door pelargonium (geranium), warme kaneel en kruidnagel. De basisnoten zijn aantrekkelijk en mannelijk: sandelhout, vetiver en kostbaar ceder. Boss Bottled is een kruidig houtachtig parfum voor mannen en werd in 1998 gecreëerd door Annick Menardo.
Top : Pruim Eikenmos Appel Citroen Bergamot Geranium Limoen
Hart : Mahonie Anjer Kaneel
Basis: Vanille Sandelhout Olijfhout Vetiver Ceder

BOSS Bottled Infinite staat voor het verlangen van de Man of Today om één te worden met zijn innerlijke zelf. Een verfrissende maar tegelijkertijd diepgaande geur, die je inspireert om je aan je passies te wijden en herinneringen van belang te creëren.
De compositie opent met een sprankelend-frisse topnoot van mandarijn en appel, subtiel gekruid met een vleugje kaneel en salie. De hartnoot verenigt warme, aromatische noten van patchoeli, rozemarijn en lavendel. De weelderige flair van olijfhout verbindt zich met sandelhout tot een zachte, diepgaande basisnoot, die zich harmonieus op de huid ontvouwt.
BOSS Bottled Infinite is de eerste geur die met "Diamond Technology" werd gecomponeerd- een technologie die de duurzaamheid van de top- en hartnoten verlengt, waardoor het oorspronkelijke karakter van de geur langer behouden blijft. De houtachtige aromatische geur voor mannen werd in 2019 uitgebracht.
Top : mandarijn, appel, kaneel en salie
Hart : patchoeli, rozemarijn en lavendel
Basis : olijfhout en sandelhout

Met Boss Bottled Tonic presenteert Hugo Boss een lichtere, frissere interpretatie van de klassieker: Boss Bottled Tonic opent met een sprankelend akkoord van grapefruit, bittersinaasappel en citroen, die in combinatie met appelnoten voor een frisse kick zorgt. Kruidig gember brengt een onverwachte levendigheid in het spel: Hoewel het dynamische trio van de klassieker door kruidnagel, geranium en kaneel wordt benadrukt, voegt gember de compositie in het hart tegelijkertijd een compleet nieuw element toe. Doordringend en tegelijkertijd evenwichtig - net als de man die deze geur draagt. De basisnoot combineert het houtachtige aroma van de oorspronkelijke geur met een sprankelend vleugje Vetiver.
Boss Bottled Tonic: Een geur die de authenticiteit van de moderne man tot uitdrukking brengt en hem aard. De houtachtige kruidige geur voor mannen werd in het voorjaar van 2017 gelanceerd.
Top : Grapefruit, Bittersinaasappel, Citroen, Appel
Hart : Gember, Kaneel, Kruidnagel, Geranium
Basis : Vetiver, Houtachtige Noten
Meer informatie