Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Boss Ma Vie 200ml Bodylotion

Boss Ma Vie 200ml Bodylotion

Normale prijs: € 38,50

Speciale prijs: € 14,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 61%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 200 ml
Parfumtype Bodylotion
Boss Ma Vie 200ml Bodylotion

Ma Vie eau de parfum werd in de zomer van 2014 gelanceerd en behoort tot dezelfde lijn als Boss Nuit uit 2012, Boss Jour uit 2013 en Boss Intense Nuit uit 2014. Ma Vie eau de parfum wordt geleverd in een verpakking met hetzelfde ontwerp als haar voorgangsters; de fles en de doos zijn ditmaal in zachte tinten roze gekleurd. Ma Vie eau de parfum is aangekondigd met benamingen van vrouwelijkheid, sterk en onafhankelijk.
"Hugo Boss Ma Vie Pour Femme is geïnspireerd door de onafhankelijke geest van een vrouw als ze pauzeert om te genieten van de eenvoudige momenten in het leven, een wandeling naar huis in de vroege ochtend, de zon op haar huid, de aanraking van een bloem. Het is op deze momenten, wanneer ze het leven echt koestert, dat de Boss Ma Vie vrouw het meest fascinerend is, waardoor ze een gloed van vrouwelijkheid en vertrouwen uitstraalt. "
Ma Vie eau de parfum wordt omschreven als fris, tevreden stellend en uniek en bestaat uit drie delen, "moderniteit", "vrouwelijkheid" en "vertrouwen". Moderniteit wordt gekenmerkt in de topnoten van cactusbloem en haar groene frisheid. Vrouwelijkheid is afgebeeld in het hart van roze fresia, jasmijn en delicate rozenknoppen. De basis van warme houtsoorten en ceder belichaamt vertrouwen.

Top : cactusbloem
Hart : Roze Fresia Jasmijn Roos
Basis : Ceder Houtachtige Noten
Meer informatie