Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Boss Ma Vie Florale 75ml eau de parfum spray

Boss Ma Vie Florale 75ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 107,00

Speciale prijs: € 59,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 44%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de parfum
Boss Ma Vie Florale 75ml eau de parfum spray

Boss Ma Vie Florale is een uitnodiging om je te onthaasten. De zachte geur inspireert om de tijd te nemen en van elk moment te genieten.
In de top brengt een verkwikkend fris cactusbloesemakkoord vrouwelijke kracht en onafhankelijkheid tot uitdrukking. De kracht die nodig is om af en toe op de pauzeknop te drukken.
In het hart accentueren twee legendarische geurcomponenten, Sambac Jasmijn en Roos Absolue, de natuurlijke elegantie van de cactusbloesem. De floraliteit en weelde van deze noten harmoniëren perfect met de roze- en witte bloemenakkoorden van BOSS Ma Vie. Delicate fresia's en jasmijnbloemen verbinden zich met rozenknoppen om een natuurlijk harmonieuze, intens florale geur te creëren - alsof je direct in een zee van bloemen duikt.
De basisnoot is een wonderbaarlijke inspiratie, om de tijd te nemen - tijd voor jezelf. De warmte van cederhout, versterkt door amberakkoorden en zacht aangevuld door de houtachtige geur van Sri Lankaans sandelhout, rond het elegante florale karakter van de geur perfect af.

Top : Cactus
Hart : Sambac Jasmijn, Roos Absolue, Fresia
Basis : Cederhout, Sandel, Amber
Meer informatie