Boss parfum

Het Duitse modehuis Hugo Boss produceert al meer dan negentig jaar de meest spraakmakende kleding. Ook de vele Boss parfum varianten vallen bij alle lagen van de bevolking goed in de smaak! Boss staat voor een elegante stijl die altijd een toevoeging is aan uw eigen uitstraling en persoonlijkheid. Dit geldt voor zowel Boss kleding als de uitgebreide Boss parfum collectie. Voor zowel dames als heren zijn er voor elke gelegenheid de juiste geuren te ontdekken in de webwinkel van ParfumCenter!

 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

20 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

20 artikel(en)

Boss parfum dames

Een chique etentje of een doordeweekse werkdag waarop u zich goed wilt voelen, voor het dragen van een stijlvol Boss parfum dames is geen specifieke reden nodig! Dit had ontwerpster Sophie Labbe goed in de gaten toen ze Boss Woman creëerde, de opvolgster van het populaire Hugo Woman luchtje. Boss Woman is een floraal en fruitig parfum met een mix van mandarijn en mango tinten. Het is ontworpen voor hedendaagse en actieve vrouwen die zich tijdens en na een veelbewogen dag weer fris willen voelen! Deze en andere varianten van het Boss parfum dames zijn tegen een zacht prijsje bij ParfumCenter verkrijgbaar.

 

Boss parfum Jour Pour Femme

Elke vrouw kent vele verschillende gezichten. Bij de vrouw komt dit goed tot uiting door middel van het Boss parfum Pour Jour Femme, die de tegenhanger van de Boss Nuit Femme geur vormt. Inspiratie, kalmte en gemak van de moderne vrouw worden hierin geurig weergegeven door middel van limoen en grapefruit bloesem en een basis van berk en amber. Het hart van het Boss parfum Jour Pour Femme wordt gevormd door witte bloemen, kamperfoelie en het lelietje-van-dalen. Betaal niet teveel voor een elegant luchtje en bestel uw parfum voordelig via onze webwinkel!