Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Boss The Scent For Her 100ml eau de toilette spray

Boss The Scent For Her 100ml eau de toilette  spray

Normale prijs: € 119,00

Speciale prijs: € 59,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 50%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Boss The Scent For Her 100ml eau de toilette spray

Elegant, vrouwelijk, verleidelijk: Boss The Scent For Her Eau de Toilette omringt de BOSS-vrouw met een onweerstaanbare, magische uitstraling.
Het eau de toilette opent met een betoverende combinatie van roze peper en groene mandarijn - noten die ​​voor de onvervalste schoonheid van de natuur staan en de tegengestelde eigenschappen van de BOSS-vrouw weerspiegelen: sterk en zacht, krachtig en delicaat.Een onweerstaanbare start die de eerste vonk ontsteekt, de verleiding begint.
De opvallende hartnoot van de oorspronkelijke geur is bewaard gebleven en aangevuld met fresia en sinaasappelbloesem, die Boss The Scent For Her Eau de Toilette haar florale karakter geven en voor de zachte kant van de BOSS-vrouw staan.
Hoe complexer de compositie wordt, die stap voor stap haar betoverende elegantie onthult, des te krachtiger de sensualiteit van de BOSS-vrouw naar voren komt - ze doet mee aan een tintelend spel met contrasten van gelijke rangorde, in een verleidingsspel waarin beide gelijk aan elkaar zijn.
Haar unieke charme ontleent het Eau de Toilette van Hugo Boss aan de basis, die wordt bepaald door het aroma van donker gebrande cacao. De BOSS-vrouw wordt omringd door onweerstaanbare magie, ze geeft toe aan haar verlangens - je komt dichterbij.

Top : groene mandarijn, roze peper;
Hart : oranjebloesem;
Basis : cacao.
Meer informatie