Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Boss The Scent for Him Parfum Edition 100ml eau de parfum spray

Boss The Scent for Him Parfum Edition 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 122,00

Speciale prijs: € 71,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 41%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Boss The Scent for Him Parfum Edition 100ml eau de parfum spray

BOSS THE SCENT PARFUM EDITION For Him is een donkerdere, krachtigere versie van de verleidelijke klassieker, BOSS THE SCENT For Him, en viert vakmanschap op zijn best. Deze luxueuze geur verheft de oorspronkelijke afrodisiacum essence verder door de toevoeging van enkele van de meest nobele natuurlijke ingrediënten in de parfumerie.
De geur opent met frisse, kruidige noten van Gember om een ​​uitbarsting van stimulerende energie te bieden.
In het hart is het afrodisiacum Maninka-fruit uit Zuid-Afrika aangevuld met Orris Concrete, dat een rijke elegantie toevoegt die de noten samenvoegt. Orris is afgeleid van de wortel van de irisbloem en staat bekend om zijn verleidelijke aantrekkingskracht en is één van de meest gewaardeerde en dure parfum-ingrediënten ter wereld.
Aan de basis zorgt Patchouli Heart voor de luxe van de geur en werkt het samen met het gepolijste leer om een intense houtachtige tabakskwaliteit te creëren, wat warmte en mysterie toevoegt. Samen benadrukken het Orris Concrete en Patchouli Heart de donkere facetten van de Maninka-vrucht, waardoor de verleidelijkheid van de geur naar een geheel nieuw niveau wordt gebracht. De houtachtige kruidige geur voor mannen werd in 2017 uitgebracht.

Top : Gember en Citrusvruchten;
Hart : Lavendel, Maninka, Patchouli en Liswortel;
Basis : Leer en Houtachtige Noten
Meer informatie