Bottega Veneta Eau Légère 75ml eau de toilette spray

Bottega Veneta Eau Légère 75ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 103,30

Speciale prijs: 71.5 EUR € 71,50

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 31%
Merk:
Bottega Veneta
Inhoud: 75 ml
Parfumtype: Eau de toilette
Bottega Veneta Eau Légère 75ml eau de toilette spray

In 2011 lanceerde Bottega Veneta het naar zichzelf vernoemde debuut parfum. Dit parfum van eenvoudige elegantie is geïnspireerd door de Venetiaanse landschappen. In het begin van 2013 kwam er een nieuwe versie van het debuut, het tweede parfum Bottega Veneta Eau Légère.
Tomas Maier, creatief directeur van het huis, verklaart het idee achter het nieuwe parfum: "Ik wilde iets heel nieuws, een creatie die de sensualiteit van het oorspronkelijke Bottega Veneta parfum met de helderheid en de frisheid van water combineert."
Michel Almairac, de ontwerper van beide parfums, beschreef het proces van het ontwikkelen van een nieuwe versie als "het passeren van de oorspronkelijke geur door een waterval."
De compositie is leerachtig - floraal - chypre en opent met opgefriste sprankelende topnoten van het origineel dat bergamot en roze peper bevat. De geur behoudt zijn unieke florale akkoord van jasmijn, ditmaal geanimeerd door delicaat gardenia. De combinatie van eikenmos en musk vormt een vrouwelijk en verfijnd spoor.

Meer informatie