Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Bottega Veneta Knot Eau Florale 30ml Eau De Parfum Spray

Bottega Veneta Knot Eau Florale 30ml Eau De Parfum Spray

Normale prijs: € 69,00

Speciale prijs: € 46,95

  • In voorraad

  • U bespaart 32%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Parfumtype Eau de parfum
Bottega Veneta Knot Eau Florale 30ml Eau De Parfum Spray

Voor Knot Eau Florale zette Bottega Veneta's creatief directeur Tomas Maier zijn samenwerking met de meesterparfumeur Daniela Andrier voort. Knot Eau Florale versterkt de delicate, florale aroma's van het parfum Knot met noten van roos en pioen, die met zachte musk gelaagd zijn.
De inspiratie voor Knot is een visie van een vlucht uit de realiteit, leidend naar een villa aan de Italiaanse Rivièra. Het huis staat in de heuvels met uitzicht op de glinsterende zee, het interieur verlicht door de zon, de open ramen leidden de zoutwater bries en de geur van pioenen uit de tuin, gecombineerd met de welriekendheid van clementine bomen in de verte naar binnen.
Knot Eau Florale roept het volgende hoofdstuk van de Mediterrane interlude op, deze keer in de villa's bloementuin. De tuin, bloeiend met geurende rozen en pioenen, is een prive-heiligdom, dat intens levend, maar toch verfijnd in haar expressie aanvoelt. Een wandeling over de zon bespikkelde tuinpaden, genieten van het licht, de lucht en het groene landschap - het moment kan vluchtig zijn, maar de herinneringen die het creëert zijn eeuwig. Knot Eau Florale is een floraal parfum voor vrouwen en werd in 2015 gelanceerd.

Top : Roos, pioenroos, musk
Hart : Mandarijn, neroli, lavendel
Basis : Cederhout, tonkaboon
Meer informatie