Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Boucheron Place Vendôme 50ml Eau de Toilette Spray

Boucheron Place Vendôme 50ml Eau de Toilette Spray

Normale prijs: € 51,49

Speciale prijs: € 24,95

  • In voorraad

  • U bespaart 52%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de toilette
Boucheron Place Vendôme 50ml Eau de Toilette Spray

Na de eerste Place Vendome geuren in Eau de Parfum concentratie, presenteerde het huis van Boucheron ook de Place Vendome Eau de Toilette versie. De geur is vernoemd naar het adres in Parijs (Place Vendôme 26) waar Frederic Boucheron in 1893 zijn eerste juwelierszaak opende.
Achter beide varianten staan de bekende namen van de parfumerie - Olivier Cresp en Nathalie Lorson. Terwijl de oorspronkelijke geur een floraal - houtachtig karakter heeft, is de nieuwere versie citrusachtig - floraal - houtachtig.
Het opent met een mix van yuzu-citrus met osmanthus en pioenroos. Blauwe iris, rozenessence en jasmijnbloemblaadjes bloeien in het midden van de compositie die eindigt met ceder en witte musk. Place Vendome Eau de Toilette van Boucheron is een florale, hout- en muskusachtige geur voor vrouwen en werd in 2013 uitgebracht. Place Vendome Eau de Toilette is gecreëerd door Olivier Cresp en Nathalie Lorson.

Top : Yuzu, Pioenroos en Osmanthus;
Hart : Iris, Roos en Jasmijn;
Basis : Witte Musk en Ceder.
Meer informatie