Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Boucheron Quatre Homme Intense 100ml eau de toilette spray

Boucheron Quatre Homme Intense 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 82,00

Speciale prijs: € 36,95

  • In voorraad

  • U bespaart 55%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Boucheron Quatre Homme Intense 100ml eau de toilette spray

Veel meer dan een beroemd huis belichaamt Boucheron vooral een stijl met een onmiddellijk herkenbare esthetiek. Deze magnifieke Parijzenaar begeleidt de know-how en 150 jaar geschiedenis in creatieve en vooral hedendaagse prestaties. Nu biedt Boucheron een concentraat van dit talent aan met het parfum Quatre Pour Homme Intense, dat de meest rijke versie van zijn voormalige Quatre creatie presenteert en perfect bij de elegante man van onze tijd past, die charmant en verfijnd is. Het delicate, maar rijke Quatre Pour Homme Intense komt overeen met de grootsheid van zijn naam.
Ongetwijfeld potent, met een gedurfd temperament, opent het met de geur van een citrusvrucht die door de eeuwen heen in Calabrië in Zuid-Italië groeit, met bergamot die een fruitig en verkwikkend facet onthult, samensmeltend met een retro en krachtige elegantie van het viooltje. Bovendien komt het brutale van zwarte peper in het spel en is bepalend voor het meer aromatische hart, dat salie en rauwe elementen van amber en hout met een droge en krachtige sensatie vergezeld van de florale geur van roze geranium en de meer sensuele kant van zwart leer samenbrengt.
Quatre Pour Homme Intense onthult een meer mannelijke basis met de aanwezigheid van mysterieuze patchoeli die eenvoudige complexiteit aan de dry-down toevoegt, terwijl vetiver viriliteit aan het gehele mengsel brengt. Uiteindelijk maken de zwoele vanille en pittige warmte van romige tonkaboon een onweerstaanbaar hout-en lederachtig aromatisch sap. De aromatische hout-en lederachtige geur voor mannen werd in 2016 gelanceerd. Sensueel en modern.

Top : Bergamot, Viooltje, Zwarte peper
Hart : Salie, Geranium, zwart leer
Basis : Patchouli, Vetiver, Tonkaboon
Meer informatie