Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Burberry Brit Rhythm Woman 90ml eau de toilette spray

Burberry Brit Rhythm Woman 90ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 94,00

Speciale prijs: € 34,95

  • In voorraad

  • U bespaart 63%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 90 ml
Parfumtype Eau de toilette
Burberry Brit Rhythm Woman 90ml eau de toilette spray

Brit Rhythm Woman vormt samen met de editie voor mannen Brit Rhythm for Men, een heerlijk geurend paar, ondertekend door Nathalie Cetto en Antoine Maisondieu. Brit Rhythm Woman introduceert aromatische en frisse Engelse lavendel uit Kent, dat een belangrijke rol in de compositie speelt, terwijl neroli en iris een dosis sensualiteit toevoegen.
Brit Rhythm Woman is het eerste parfum van Burberry met lavendel als centrale noot. Engelse lavendel is aromatischer dan het Franse en haar tinten zijn prominenter in deze compositie. Brit Rhythm Woman heeft een fundamentele paradox in haar essence; de confrontatie van kruidige ingrediënten zoals roze peper en florale noten van Petalia spelen tot aan de basisnoten. Het aroma van pioen doet aan jeugdigheid denken, is ietwat lichter dan de geur van rozen en het effect van het nieuwe Givaudan molecuul geeft het gevoel dat je in een wolk van pioenbloemblaadjes bent!
De topnoten bestaan uit Engelse lavendel, roze peper en neroli en brengen je naar het hart van iris absolue, bramenblad en oranjebloesem, gecombineerd met het speciaal gepatenteerde Givaudan molecuul, Petalia genaamd, met de geur van pioen-akkoorden. De basis bevat vetiver, musk en houtachtige noten. Brit Rhythm is de connectie tussen geluid en geur, geïnspireerd door live muziek en jeugdige energie. Brit Rhythm Woman is een floraal hout-en muskusachtig parfum voor vrouwen en werd begin 2014 gelanceerd.

Top : Lavendel Roze Peper Neroli
Hart : Iris Oranjebloesem Petalia Bramenblad
Basis : Vetiver Musk Houtachtige noten
Meer informatie