Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Bvlgari Man The Silver Limited Edition 100ml eau de toilette spray

Bvlgari Man The Silver Limited Edition 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 101,97

Speciale prijs: € 49,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 51%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Bvlgari Man The Silver Limited Edition 100ml eau de toilette spray

In 2011 presenteerde Bvlgari een speciale Bvlgari Man The Silver Limited Edition. De elegante en verfijnde flacon is gemaakt van gesmolten glas en versierd met heldere zilveren lijnen die het een specifieke feestelijke uitstraling en een speciale dosis verfijning geven. De zilveren kleur in combinatie met transparant glas weerspiegelt perfect het charisma van een moderne man die de sensuele compositie van Bvlgari echt waardeert.

Bvlgari Man werd in 2010 uitgebracht als een oosters-houtachtige geur die perfect genuanceerde lagen van citrusvruchten en kruiden biedt, een elegante houtachtige mix van noten liggend op een warme basis van amber, musk en honing. De minimalistische benadering weerspiegelt zich in de compositie en de perfect ontworpen flacon.
Bvlgari maakt opnieuw een duidelijk argument en herinnert ons eraan dat we te maken hebben met een opmerkelijk juwelenhuis dat balanceert tussen luxe en moderne tendensen.
De nieuwe limited edition-flacon is gecreëerd en geïnspireerd op de horlogeontwerpen van Bvlgari. De neus achter de geur is Alberto Morillas, en het gezicht van de geur is Clive Owen.
Bvlgari Man vertegenwoordigt de absolute verklaring van mannelijkheid en aangeboren charisma, geïnspireerd door een onbewerkte visie van natuurlijke elegantie.

Top : Lotus, bergamot, viooltjesbladeren
Hart : vetiver, houtachtige noten, sandelhout
Basis: Kashmir hout, Benzoë, witte honing, amber, musk
Meer informatie