Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Bvlgari Omnia Paraiba 65ml eau de toilette spray

Bvlgari Omnia Paraiba 65ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 82,00

Speciale prijs: € 44,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 45%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 65 ml
Parfumtype Eau de toilette
Bvlgari Omnia Paraiba 65ml eau de toilette spray

In oktober 2015 presenteerde Bvlgari een nieuwe toevoeging aan de Omnia collectie, het parfum heet Omnia Paraiba, vernoemd naar de unieke Braziliaanse halfedelsteen Paraiba Toermalijn, bekend om haar blauwgroene kleur. Omnia Paraiba is een exotisch floraal - fruitig en houtachtig parfum voor vrouwen.
Omnia Paraiba onthult een Braziliaanse schat, een zeldzaam juweel met blauwgroene tinten van buitengewone helderheid. Deze Bvlgari-edelsteen verlevendigd het alledaagse leven met haar turquoise kleur en herinnert aan het unieke karakter van Brazilië. Een fris en fruitig parfum dat je met weelderige noten van bittersinaasappel uit Curacao en Maracuja meeneemt naar de prachtige stranden van Brazilië en een voelbaar joie de vivre verspreidt. Het florale hart van passiebloemen en geraniums uit Brazilië leidt naar een basis, waar cacaobonen en vetiver essence vakkundig zijn gecombineerd.

Top : Passievrucht, Bittersinaasappel
Hart : Passiebloem, Gardenia
Basis : Vetiver, Cacaoboon
Meer informatie