Cacharel Parfum

Het subtiele geurenpalet Cacharel Parfum maakt indruk en straalt stijl, jeugdigheid en elegantie uit. Bij ParfumCenter maak je voordelig kennis met dit bijzondere merk dat ook bekend staat om de lichte, kleurrijke kleding. Cacharel Parfum Eden, bijvoorbeeld kenmerkt zich door de verfrissende geuren van mandarijn en perzik die aangevuld worden met een hart van Ananas, Jasmijn en Lotus. De basis van ceder- en sandelhout zorgt voor een verleidelijke, sensuele twist. In ons assortiment vindt u ook voor de heren Cacharel Parfum voor scherpe prijzen en in originele verpakking.            

Cacharel Parfum Anais

De unieke combinatie van sensualiteit en tederheid maakt Cacharel Parfum Anais tot een van de grote klassiekers. Op een basis van ceder- en sandelhout ontvouwt zich het hart van witte lelie aangevuld met hinten van iris en Marokkaanse jasmijn. Cacharel Parfum Anais is een florale geur, waarin behalve een bloemenboeket ook de verfrissende aroma’s van citroen en bergamot naar voren komen. In het ruime assortiment van ParfumCenter vindt u ook bodylotion uit dezelfde serie, waarmee u zorgt voor een intense geursensatie.

 

Cacharel Parfum Amor Amor    

De warme gloed van de liefde is op een subtiele manier verwerkt in Cacharel Parfum Amor Amor. Deze vindt u terug in de stevige basis van amber, vanille, ceder en musk die de sensuele vrouw een krachtige uitstraling geeft. Cacharel Parfum Amor Amor heeft een hart van abrikoos en lelie en verspreidt een aangename, bloemrijke geur die in balans wordt gehouden met sinaasappel en de verfrissing van zwarte bes. Het resultaat is een intens aroma dat geliefden dichter bij elkaar brengt. Naast Cacharel Parfum heeft ParfumCenter ook verleidelijk en avontuurlijk Cacharel Parfum heren. Bij ons bestelt u voordelig en profiteert u van een snelle levering.