Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Calvin Klein Downtown 90ml eau de parfum spray

Calvin Klein Downtown 90ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 77,72

Speciale prijs: € 28,50

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 63%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 90 ml
Parfumtype Eau de parfum
Calvin Klein Downtown 90ml eau de parfum spray

In 2013 lanceerde Calvin Klein Downtown, een nieuw parfum voor vrouwen. Downtown is gericht op vrouwen in de leeftijd tussen 25 en 35 jaar, die volgens eigen regels leven. Wereldwijd zien zij de binnenstad als een plek waar ze willen zijn. Ze identificeren het met jeugdigheid, provocerend en cool. Downtown is een super ambitieuze geur.
Van de vrouw die ​​Downtown draagt, wordt gezegd dat ze in haar eigen wereld leeft , ​​anti-conformistisch is en "niet de verwachte dingen doet".
Downtown van Calvin Klein is een florale hout- en muskusachtige geur voor vrouwen. De neus achter deze geur is Ann Gottlieb. Downtown eau de parfum opent onstuimig, met noten van Italiaanse citroen, bergamot, Tunesische neroli, groene peer en aquatische pruim. Het hart bevat zachte gardenia bloemblaadjes gecombineerd met roze peper en viooltjes bladeren op een basis van cederhout uit Texas, wierook, vetiver en fluweelachtige musk.

Top : citroen, bergamot, neroli, peer en pruim
Hart : roze peper, gardenia en viooltjesblad
Basis: cederhout, wierook, vetiver en musk
Meer informatie