Calvin Klein eau de toilette

Een groot parfumeur herkent u aan de bijzondere mannen- en vrouwengeurtjes in vele variaties. Calvin Klein eau de toilette is onbetwist een van de topmerken van ParfumCenter. Dit merk, vernoemd naar het gelijknamige modehuis, oogstte wereldwijd succes met Calvin Klein One, de eerste uniseks geur die zowel door mannen als vrouwen gedragen kon worden. CK Free is een uitgesproken Calvin Klein eau de toilette herenluchtje waar het avontuur van afspat. De subtiel houtnoten in de basis worden afgewisseld met krachtiger noten van koffie tabak en jeneverbes. De dames kunnen onder meer kiezen voor Calvin Klein Euforia waarin rijke florale aroma’s en verfrissende hinten van mandarijn en kersenbloesem samenkomen.

               

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

25 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

25 artikel(en)

Calvin Klein eau de toilette 200 ml

Voor wie graag een geurtje uitkiest voor alledaags gebruik is Calvin Klein eau de toilette 200 ml een absolute aanrader. Deze is bij ParfumCenter verkrijgbaar in bekende series zoals CK One en ook CK Be. De verleidelijke basis van sandelhout, ceder en vanille wordt verder uitgebouwd met een hart van jasmijn, perzik en groen gras, aangevuld met topnoten van Mint lavendel en Bergamot. Door deze unieke samenstelling is dit sensuele Calvin Klein eau de toilette 200 ml zowel geschikt voor heren als dames. ParfumCenter heeft een zeer uitgebreid aanbod met de meeste verrassende geurlijnen.

Calvin Klein eau de toilette 100 ml         

CK leent zich uitstekend voor een avontuurlijke ontdekkingstocht, als u Calvin Klein eau de toilette 100 ml bestelt. Zo kunt u kennis maken met bijzondere herenluchtjes als Eternity of Encounter. Ook de dames komen bij ParfumCenter uitgebreid aan bod met series als CK One Summer met een aangenaam zomerse frisheid. In het ruime assortiment van ParfumCenter vindt u naast Calvin Klein eau de toilette 100 ml ook verzorgingsproducten als crèmes en deodorants. Wij hanteren standaard scherpe prijzen en vinden een snelle levering vanzelfsprekend.