Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Calvin Klein Eternity Summer for women 2020 100ml eau de parfum spray

Calvin Klein Eternity Summer for women 2020 100ml eau de parfum spray

Zomergeur 2020

Normale prijs: € 65,00

Speciale prijs: € 29,95

  • In voorraad

  • U bespaart 54%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Calvin Klein Eternity Summer for women 2020 100ml eau de parfum spray

Calvin Klein Eternity Summer for Women 2020 roept de verleidelijke romantiek van het seizoen op in een sensuele nieuwe florale geur, geïnspireerd door een prachtige zomerse zonsondergang.
Het parfum uit zich zorgeloos en luchthartig, alsof je op een prettige zomervakantie bent, een moment van ontspanning waarin geen zorgen meer zijn, alleen plezier. Een aromatische sluier die je huid omhuld alsof het zonnestralen zijn.
Een sensuele en verfrissende opening van bergamot, viooltjesblad en roos leidt naar een absoluut zomers en exotisch hart, met sprankelende noten van gember, sambac jasmijn en kokosnectar. Ten slotte komt de zomerse warmte, dankzij noten van gaiac hout, musk en vetiver.
Het uitgebalanceerde contrast tussen de florale en vloeiende noten is vergelijkbaar met de vage lijnen tussen water en lucht, een perfect geheel.
Gehuisvest in een heldere koraal-flacon, straalt de zonnige florale geur exotische allure uit. Weelderig vrouwelijk, de uitgebalanceerde geur is de typische frisse zomerse variant van het iconische ETERNITY.

Top : Bergamot, Viooltjesblad en Roos;
Hart : Gember, Sambac Jasmijn en Kokosnectar;
Basis : Guaiac hout, Musk en Vetiver.
Meer informatie