Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Calvin Klein Obsessed for Women Intense 50ml eau de parfum spray

Calvin Klein Obsessed for Women Intense 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 71,00

Speciale prijs: € 33,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 52%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Calvin Klein Obsessed for Women Intense 50ml eau de parfum spray

Begin 2018 presenteerde Calvin Klein Obsessed for Women Intense en Obsessed for Men Intense, nieuwe releases van Obsessed for Women en Obsessed for Men die in 2017 als duo zijn gelanceerd, geïnspireerd door het erfgoed van het modehuis.

Obsessed Intense; Iconisch. Sensueel. Krachtig. Instinctief.

Obsessed Intense van Calvin Klein is de diepere verkenning van een verhaal over liefde en romantiek uit het verleden. Niet gebonden aan traditionele vrouwelijke en mannelijke geurstructuren, kennen de twee parfums geen regels. Geslachten zijn ondermijnd en gelaagd, met de traditionele geuren van de mannelijke fougère - met name witte lavendel - aangewend voor de geur van de vrouw, terwijl de geur van de man in de ban is van een donkere vanille.
Herinneringen aan verliefdheid worden ontrafeld door de toevoeging van een amberkleurige warmte en een hogere concentratie oliën om een bijna tastbaar gevoel van sensualiteit en de herinnering aan de geur van een ander op de huid op te roepen.

Obsessed for Women Eau de Parfum Intense is een vrouwelijke interpretatie van een oosterse lavendel versterkt met vloeibare amber.

Top : citrusvruchten, mandarijn, elemi
Hart : witte lavendel, viooltjesblad, paarse salie
Basis : labdanum, vloeibare amber, Muscenone®
Meer informatie