Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Carolina Herrera 212 Sexy New York Pills 20ml eau de parfum spray

Carolina Herrera 212 Sexy New York Pills 20ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 33,00

Speciale prijs: € 24,95

  • In voorraad

  • U bespaart 24%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 20 ml
Parfumtype Eau de parfum
Carolina Herrera 212 Sexy New York Pills 20ml eau de parfum spray

In 2016 lanceerde Carolina Herrera de collectie 212 New York Pills, waaronder bekende geuren van het merk in flacons met een inhoud van 20ml, ontworpen als pillen. De flacons werden ontworpen om een jonger publiek aan te trekken en te inspireren en bieden de bestaande composities in aantrekkelijke verpakkingen die gemakkelijk mee te nemen zijn. De geurige cocktails zijn hier om de aandacht te trekken, te intrigeren, om een dosis elegantie te bieden en te verleiden.
212 Sexy New York Pills bevat 212 Sexy uit 2004. Het is gericht op de vrouw die iedereen met haar uiterlijk en geur betovert, een mysterieus aura verweven met sensualiteit en een sexy uitstraling.
212 Sexy is de essence van sensuele vrouwelijkheid, charmant, indrukwekkend, en onweerstaanbaar. De flacon symboliseert de harmonie tussen passie en tederheid. De top verenigt frisheid van bergamot met warme en spannende roze peper. Het hart onthult delicate gardenia en scherpe geranium. De basis is diep en mild met een lang en sensueel spoor van karamel, vanille, sandelhout en mysterieuze musk. De neus achter deze geur is Rosendo Mateu.

Top :Roze Peper, Mandarijn, Bergamot
Hart :Gardenia, Pelargonium(Geranium)
Basis:Musk, Vanille
Meer informatie