Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Carolina Herrera 212 Woman NYC New York Pills 20ml eau de toilette spray

Carolina Herrera 212 Woman NYC New York Pills 20ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 33,00

Speciale prijs: € 19,95

  • In voorraad

  • U bespaart 40%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 20 ml
Parfumtype Eau de toilette
Carolina Herrera 212 Woman NYC New York Pills 20ml eau de toilette spray
In 2016 lanceerde Carolina Herrera de collectie 212 New York Pills, waaronder bekende geuren van het merk in flacons met een inhoud van 20ml, ontworpen als pillen. De flacons werden ontworpen om een jonger publiek aan te trekken en te inspireren en bieden de bestaande composities in aantrekkelijke verpakkingen die gemakkelijk mee te nemen zijn. De geurige cocktails zijn hier om de aandacht te trekken, te intrigeren, om een dosis elegantie te bieden en te verleiden.
212 Woman NYC New York Pills bevat het beroemde 212 eau de toilette uit 1997 en draagt de essence van een liefdesaffairie met Manhattan.
212 is een geur voor jonge vrouwen, de geur van New York, de geur van het leven. De flacon roept hetzelfde artistieke concept op als het parfum, het is modern, stedelijk, charismatisch, uniek, net als New York. 212 eau de toilette is optimistisch, een symbool van de nieuwsgierigheid en energie van een jonge stedelijke vrouw, wonend in een grote stad.
De topnoten bevatten oranjebloesem, bergamot en mandarijn. Het hart, ook floraal, is samengesteld uit camelia, gardenia en lelie. De sensuele basis is gemaakt van sandelhout en transparante musk. De neus achter deze florale, fruitige geur is Alberto Morillas.

Top :Oranjebloesem, Mandarijn, Cactusbloem, Bergamot
Hart :Witte Camelia, Lelie, Gardenia, Fresia, Jasmijn, Roos
Basis:Sandelhout, musk
Meer informatie