Cartier Delices 200ml Showergel

47 %korting

Cartier Delices 200ml Showergel

Normale prijs: € 37,50

Normale prijs: € 29,95

Speciale prijs: 19.95 EUR € 19,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 47%
Merk:
Cartier
Inhoud: 200 ml
Parfumtype: Showergel
Cartier Delices 200ml Showergel

Cartier Delices is een parfum van opstandige, exquise en theatrale vrouwelijkheid. Een alomtegenwoordige sensualiteit die onmogelijk te weerstaan is.
Morello kers, een kleine kers vol karakter, is gekristalliseerd om de geur te verheffen en een frisse, gourmand opening te geven. Een bal van energie en zonneschijn, waaruit een veelheid aan geuren stralen: fruitig, zoet, zuur, smeltend, kruidig.
Drie verschillende soorten jasmijn draaien rond de Morello kers, met florale, delicate en weelderige geuren: Een witte jasmijn met een luchtige, frisse geur, die aan de delicate aard van bloemblaadjes herinnert. De natuurlijke schoonheid van Sambac jasmijn en haar oranjebloesem accenten. Het beschikt over alle vrijgevigheid, sensualiteit en schittering van haar geboorteland India. Een roze jasmijn uit de fantasie van de parfumeur, met haar witte perzik accenten begeleiden de Morello kers.Voor een absoluut onweerstaanbare aanhoudende geur, brengt een amber akkoord verrijkt met vanille en tonkaboon een bijna zilte warmte ... zoals zonovergoten huid. Een onweerstaanbare geur ... die heerlijk golft en goddelijk omhult, gemaakt in 2006 door Christine Nagel.

Top :Roze Peper, Morello Kers, Bergamot
Hart :Viooltje, Fresia, Jasmijn
Basis:Sandelhout, Tonkaboon, Amber
Meer informatie