Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Cartier La Panthère Edition Soir 75ml eau de parfum spray

Cartier La Panthère Edition Soir 75ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 145,20

Speciale prijs: € 89,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 38%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de parfum
Cartier La Panthère Edition Soir 75ml eau de parfum spray

In september 2016 arriveerde La Panthere Edition Soir als de nieuwe versie van de geur die een visie van luxe, een nachtelijke sterrenhemel en het gouden licht in contrast met de zwarte hemel vertegenwoordigt. De geur is aangekondigd als een dosis vrouwelijkheid en glamour van een wilde en onafhankelijke vrouw.
Het sterke karakter van La Panthere Edition Soir ademt elegantie en verfijning, met zowel een klassieke als moderne dosis. De animalistische florale chypre compositie is opnieuw ondertekend door Mathilde Laurent, die in het hart van het parfum een sensueel floraal boeket gebruikt en het in contrast met de geïntensiveerde animalistische noten van de basis heeft geplaatst.
"Alle vrouwen hebben een katachtige kant in zich, zoals elke bloem een dierlijke kant in haar hart uitdrukt," Mathilde Laurent.
De flacon van deze editie heeft de vorm en stijl van het origineel behouden; met het gezicht van een panter, deze keer in donkerdere tinten, meer duidelijke lijnen en met een elegante zwarte dop.

Meer informatie