Cartier parfum

Stijlvolle mannen en vrouwen met een licht maar ingetogen gevoel voor sensualiteit kiezen voor Cartier parfum. De parfumeur die ooit begon met het vervaardigen van elegante sieraden, heeft een uitgebreide collectie Cartier parfum. De veelkleurige schittering van fonkelende diamant vindt u terug in een subtiel geurenpalet met verschillende, geraffineerde aroma’s. Zowel heren als dames kunnen bij ParfumCenter kennis maken met het sensuele karakter van eau de Cartier. Het sublieme samenspel van mysterieuze citrusaroma’s met een oriëntaalse twist van ceder en amber is zowel elegant als mysterieus. ParfumCenter heeft een ruime collectie Cartier parfum voor hem én haar.

 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)

Cartier parfum dames  

De vrouw met passie en oog voor elegantie kiest voor Cartier parfum dames. La Panthère is het zinnebeeld van de onafhankelijke vrouw die het avontuur niet schuwt. Een sensuele zweem van musk, eikenmos en leder wordt gehuld in een floraal hart van jasmijn, perzik, roos en andere bijzondere aroma’s uit het bloemenrijk. Dit roept een sfeer op van een vrouw met karakter die toch op en top vrouwelijk is. Topnoten van onder andere bergamot en peer geven dit vrouwenparfum een aangenaam fris accent. Cartier Parfum bestelt u bij ParfumCenter voordelig online. U vindt bij ons ook extra scherp geprijsde sets, waarbij ook bodylotion is inbegrepen. Daarmee maakt u de geursensatie compleet.

 

Cartier parfum Baiser Volé

Het ondeugende gevoel hier en daar een kusje te kunnen stelen is het uitgangspunt van Cartier parfum Baiser Volé. Dit sublieme parfum is verleidelijk, maar in het rijke geurenpalet blijven elegantie en ingehouden passie de boventoon voeren. Het passionele karakter komt naar voren in de subtiele tonen van zeldzame lelie met een licht mysterieus aroma. De vrouw met karakter kiest voor Cartier parfum Baiser Volé of een van de vele verassende gedaanten van Cartier Parfum dames. Parfumcenter zorgt voor een snelle levering van uw online bestelling.