Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Chanel Bleu de Chanel 150ml eau de parfum spray

Chanel Bleu de Chanel 150ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 139,00

Speciale prijs: € 119,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 14%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 150 ml
Parfumtype Eau de parfum
Chanel Bleu de Chanel 150ml eau de parfum spray

Bleu de Chanel is een verfijnde en eigentijdse herengeur van Chanel en kwam in 2010 op de markt. Chanel introduceerde in de zomer van 2014 een meer intense versie, Bleu de Chanel Eau de Parfum. Bleu de Chanel Eau de Parfum is gewijd aan vrijheid, eindeloos, diep en grenzeloos. Bleu de Chanel Eau de Parfum is de geur van een man die weigert zich in te mengen of aan regels te binden. De samenstelling onthult de geest van een man die zijn eigen lot met onafhankelijkheid en vastberadenheid kiest. Een karakter dat zichzelf verklaart waar we het het minst verwachten.
Bleu de Chanel Eau de Parfum heeft een aromatische houtachtige samenstelling die het oorspronkelijke pad volgt, maar in de basis in een sensueel en oriëntaals amber territorium transformeert. Hout behoudt de frisheid van het origineel in deze variant, verrijkt met diepte en fluwelen amberachtige houtsoorten. Bleu de Chanel Eau de Parfum is gecreëerd door Jacques Polge.

Geurnoten: Labdanum, Nootmuskaat, Gember, Sandelhout, Patchouli, Vetiver, Houtachtige Noten, Munt, Jasmijn, Citroen, Grapefruit, Wierook, Ceder, Roze Peper, Amber
Meer informatie