Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Chanel Coco Mademoiselle 7.5ml parfum

Chanel Coco Mademoiselle 7.5ml parfum

Normale prijs: € 123,63

Speciale prijs: € 94,95

  • In voorraad

  • U bespaart 23%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 7.5 ml
Parfumtype Parfum
Chanel Coco Mademoiselle 7.5ml parfum

Coco Mademoiselle werd in 2001 als eau de parfum geïntroduceerd, evenals eau de toilette in 2002. Beide composities werden gecreëerd door Jacques Polge - sinds 1978 parfumeur voor Chanel. De vrouwelijke editie Coco Mademoiselle werd als puur parfum gepresenteerd als de zuivere essence van deze editie.
Een rijkere compositie vol contrasten en nuances is te vinden in parfumflacons van 7,5 ml en elk van de druppels viert de beroemde geest van Chanel's Coco Mademoiselle. Een luxe handtas-editie arriveerde in een flacon in de vorm van een EDP-editie, versierd met een zegel op haar nek.
De compositie is gericht op twee karakteristieke ingrediënten van Chanel-edities: jasmijn absolue en meiroos absolue. Delicate bloemen worden versterkt en verrijkt met een vleugje Florentijnse iris.

Topnoten van Coco Mademoiselle Parfum bevatten Siciliaanse sinaasappelen, Calabrische bergamot en Siciliaanse grapefruit. Een floraal hart is gecreëerd van puur rozenextract en puur jasmijnextract, samen met een fruitige aanraking van lychee, terwijl de basisnoten een combinatie van Indonesische patchouli, Haïtiaanse vetiver, Bourbon-vanille en witte musk bevatten. Deze geur is opgedragen aan moedige, dappere en moderne vrouwen die de voorkeur geven aan luxe en elegantie.

Chanel Coco Mademoiselle Parfum – een geurige juweeltje dat kan worden gecombineerd met een glinsterende bodygel, het verfrist en verleidt met haar oriëntaals-frisse noten van citrusvruchten in de top, bloemen en lychee in het hart en een knuffelige finish in de basisnoten.

Top : Calabrische Bergamot, Siciliaanse Sinaasappel en Siciliaanse Grapefruit;
Hart : Rozenextract, Lychee en Jasmijnextract;
Basis : Indonesische Patchouli, Bourbon-Vanille, Witte Musk en Haïtiaanse Vetiver.
Meer informatie