Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Chloé Nomade 30ml eau de toilette spray

Chloé Nomade 30ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 56,66

Speciale prijs: € 34,95

  • In voorraad

  • U bespaart 38%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Parfumtype Eau de toilette
Chloé Nomade 30ml eau de toilette spray

Een blik in haar betoverende ogen onthult meer dan een vrolijke en open-minded ontmoeting, met volle intensiteit belichaamt ze het moment van het ogenblik. Als een stralend vrouwelijke interpretatie van het eau de parfum creëerde Quentin Bisch Chloé Nomade eau de toilette als ode aan de sterke, onafhankelijke identiteit van de onconventionele vrouw - modern, zonnig, vrijheidslievend en met tijdloze elegantie.
De fascinerende, dynamische soepelheid van lychee opent de florale chypre-geur met de essentie van door licht overspoelde vrouwelijkheid. De florale luminescentie van de fresia verleent de compositie haar onvergelijkbare diepte en wordt elegant omspeeld door de intens minerale noot van eikenmos: dit onderstreept op unieke wijze de levendige nuances van de Eau de Toilette en veredelt het met verkwikkende frisheid. Een geur die elegantie en zelfvertrouwen belichaamt en zachtheid en kracht in alle facetten verbindt.
Met zijn gebogen lijnen neemt de transparante glazen flacon je mee op verre reizen en laat het invallende licht in roze tinten schijnen. Een geknoopt, zachtroze lint maakt de glanzende dop af en geeft het elegante ontwerp een stijlvol, vrouwelijk detail.

Top : Lychee
Hart : Fresia
Basis : Eikenmos
Meer informatie