Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Chloé Nomade Absolu 75ml eau de parfum spray

Chloé Nomade Absolu 75ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 126,95

Speciale prijs: € 84,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 33%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de parfum
Chloé Nomade Absolu 75ml eau de parfum spray

Enkel en alleen met onafhankelijkheid en elegantie in de bagage stelt Nomade zich open voor nieuwe klimaten - een geur van Chloé die je uitnodigt om de vrijheid ten volle te ervaren. Nomade Absolu de Parfum vangt op unieke wijze de geest van een vrouw die openstaat voor de schoonheid van de wereld en wiens ervaringen en ontmoetingen haar regelrecht laten opbloeien. De houtachtige chypre-geur is een nog intensere versie van het oorspronkelijke parfum en neemt je met ongelooflijke verfijning en delicate warmte mee op een reis van verbeelding.

Chloé Nomade Absolu; onafhankelijkheid, elegantie en avontuur

Vakkundig onverwacht onthult eikenmos zijn exclusieve karakter in het hart van de compositie, terwijl de weelderige noot van zoete Mirabel een lichtgevende dimensie ontvouwt. De fruitige, aromatische essences van fluweelzachte davana onderstrepen alle facetten van sensualiteit en de romige, houtachtige weelde van zacht sandelhout wekt het verlangen naar vrijheid op - waar ze ook gaat, ze laat de geur achter die haar definieert.
Warme kleuren, verfijnde materialen en luxueuze details sieren de glazen flacon die het parfum omsluit. De elegante contrasten onder de grafische lijnen van de flacon-hals, de gouden klinknagels en het hazelnootbruine leer weerspiegelen vakkundig het onmiskenbare uiterlijk van de accessoires van Chloé.

Top : Mirabelpruim
Hart : Eikenmos, Davana
Basis ; Sandelhout, Musk
Meer informatie