Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Christian Dior J'adore L'Or Essence de Parfum 40ml eau de parfum spray

Christian Dior J'adore L'Or Essence de Parfum 40ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 146,61

Speciale prijs: € 109,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 25%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 40 ml
Parfumtype Eau de parfum
Christian Dior J'adore L'Or Essence de Parfum 40ml eau de parfum spray

In 2010 presenteerde Dior J`Adore L`Or Essence de Parfum, gecreëerd van roos absolue uit Grasse en Arabische jasmijn. Het nieuwe J`Adore L`Or werd door Francois Demachy van hoogwaardige ingrediënten gecreëerd, die de belangrijkste factor voor kwaliteit van dit parfum waren. 'Ware luxe vereist het hoogste niveau van kwaliteit en creatie van de ingrediënten' - zegt Dior. Zijn woorden waren de basis voor het nieuwe parfum die, met haar gouden nuances, het huis van Dior perfect zal vertegenwoordigen.
De compositie bevat de hoogste kwaliteit materialen die rijke aroma's op de huid achterlaten en maakt het teder, zijdeachtig en zacht. De nuance van dit gouden nectar is intenser en warmer, net als echt goud. Als waarborg voor kwaliteit accentueert Dior ingrediënten die voldoen aan de hoogste criteria. De compositie omhelst Centifolia roos absolue en Grandiflorum jasmijn absolue uit Grasse.
Rozenblaadjes en jasmijn werden met de hand geplukt en hun geur geeft de indruk van een delicaat bloemenboeket, gevolgd door oosterse noten, wat kostbare charme aan het parfum schenkt. De basis bestaat uit zacht en warm tonkaboon absolue en sensueel Tahitiaans vanille absolue. Het oosterse aroma is afkomstig van patchouli en druppels amber en labdanum, en een indruk van dichtheid achter - aldus parfumeur Francois Demachy. De intensiteit van een bloemenboeket, waarin de bloemen geheel harmonieus gecombineerd zijn.
Meer informatie