Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Christian Dior J'Adore Touche de Parfum 20ml

Christian Dior J'Adore Touche de Parfum 20ml

Normale prijs: € 106,20

Speciale prijs: € 79,95

  • In voorraad

  • U bespaart 25%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 20 ml
Parfumtype Eau de parfum
Christian Dior J'Adore Touche de Parfum 20ml

François Demachy creëerde met J'adore Touche de Parfum een mysterieuze en houtachtige compositie in extreme concentratie: Arabische jasmijn uit India combineert met de schoonheid van de Damascus Roos, ingebed in de essences van sandelhout uit Sri Lanka vindt ze haar perfectie. De zijdezachte en lichte textuur ligt zachtjes op je huid - geniet van het echte sensuele moment uit het huis van DIOR.

J'Adore Touche de Parfum; een uitnodiging tot originaliteit

J'adore Touche de Parfum is een sensorische en olfactorische ervaring van Dior, gecreëerd door François Demachy. Het is meer dan een parfum - het is een uitnodiging voor een creatieve en sensuele manier om parfum te dragen. Het biedt elke vrouw de mogelijkheid haar J'adore individueel en naar haar stemming te personaliseren. Het wordt druppelsgewijs aangebracht, voordat de J'adore-geur van jouw keuze wordt verstoven.
J'adore Touche de Parfum reageert met de huid van de persoon die het draagt, met de plaats waar het is aangebracht, en met de parfumnoten waarmee het zich verbindt. Dit resulteert in zoveel variaties en parfumcombinaties als er vrouwen zijn.
Meer informatie