Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Christian Dior Sauvage Very Cool Spray 100ml eau de toilette spray

Christian Dior Sauvage Very Cool Spray 100ml eau de toilette spray

Nieuw

Normale prijs: € 83,00

Speciale prijs: € 69,95

  • In voorraad

  • U bespaart 16%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Christian Dior Sauvage Very Cool Spray 100ml eau de toilette spray

Een nieuwe mannelijke, ongeremde manier om parfum te dragen.

Sauvage Very Cool Spray is een ongelooflijk krachtige, frisse interpretatie van Sauvage Eau de Toilette en een nieuwe manier om parfum te dragen: in een onbreekbare flacon met een air-powered verstuiver die je overal mee naartoe kunt nemen om je geur op elk moment van de dag aan te brengen.
"Hoewel Sauvage Very Cool Spray een even 'directe' compositie is als de Eau de Toilette, zag ik het als een manier om de structuur van Sauvage te benadrukken. Ik wilde het kader en de essentie ervan onthullen, zodat deze zoektocht naar lichtheid en frisheid een sterke signatuur behoudt." François Demachy, Parfumeur-Créateur Dior.

Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten

François Demachy wilde een parfum dat tegelijkertijd rauw en elegant is. De natuurlijke ingrediënten, geselecteerd volgens de strengste criteria, lijken bijna een overdosis. Exclusief geselecteerd voor Maison Dior, wordt de bergamot lokaal verwerkt in Reggio Calabria om een ​​"op maat gemaakte" signatuur voor Sauvage te verkrijgen. Gedrenkt in de zon van Calabrië, is het zéér fruitig en maakt indruk met zijn buitengewone, licht peperige en citroenachtige facetten. De scherpte en de kruidige noot van bergamot ontvouwen zich in Sauvage Very Cool Spay en worden afgerond met zoet-kruidige akkoorden.
Ambrox, verkregen uit kostbaar amber, ontvouwt een houtachtige, verkwikkende noot in de sillage, die aan de blauwe zee en zijn golven doet denken. Net als zongebleekt drijfhout heeft het een subtiele aantrekkingskracht en laat het een uitzonderlijk aromatisch accent achter.
Doorbreek met Dior en het bevrijdende gebaar, mogelijk gemaakt door de flacon, de regels van de gebruikelijke parfumerie en geniet van het intense en onmiddellijke gevoel van frisheid van Sauvage Very Cool Spray. De Aromatische Fougère geur voor mannen werd in 2017 uitgebracht.

Top : Grapefruit, Bergamot en Peper;
Hart : Lavendel, Sichuan Peper, Roze peper, Geranium, Patchouli, Vetiver en Elemi;
Basis : Ambroxan en Ceder.
Meer informatie