Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clarins Cleansing Duo Normale / Droge huid 2x 200ml

Clarins Cleansing Duo  Normale / Droge huid 2x 200ml

Normale prijs: € 49,75

Speciale prijs: 31.95 EUR € 31,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 36%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 2x 200 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Reiningsproducten
Huidtype Droge huid, Normale huid
Make-Up Soort Make-Up Removers
Make-Up Type Cleansing milk, Cleansing lotion
Clarins Cleansing Duo Normale / Droge huid

Lait Demaquillant Velours Herbes des Alpes 200ml & Lotion Tonique Sans Alcool Camomille 200ml

-Alpenkruiden, sint-janskruid, zoete amandel, heemst en linde.....deze milde reinigingsmelk streelt de huid en maakt deze verrassend schoon en fris.Verwijdert alle make-up en onzuiverheden, maakt de huid zuiver en stralend en beschermt de hydrolipidische film.
-De verfrissende en rustgevende reinigingslotion bevordert het welzijn van de huid. Deze alcoholvrije lotion verwijdert zachtjes alle sporen van reinigingsmelk en stimuleert en verfrist de huid met respect voor de natuurlijke pH en vochtbalans. De huid wordt perfect schoon en is klaar aanvullende verzorging.

Toepassing1
's Morgens en 's avonds, volgens de zachte reinigingsmethode van Clarins. Verwarm een beetje reinigingsmelk in de palmen van de handen. Breng het zachtjes aan op het gezicht, houdt uw handen enkele seconden op uw gezicht zonder druk uit te oefenen.Haal daarna uw handen in één keer van het gezicht en herhaal dit 5 of 6 keer : de melk wordt geleidelijk dikker en krijgt een aanzuigende werking, zodat make-up en onzuiverheden worden verwijderd zonder te irriteren. Afspoelen met water of verwijderen met een tissue. Tenslotte twee wattenschijfjes doordrenken met de lotion en licht vegen over het gezicht, rond de ogen en de hals. Dep droog met een tissue.


Meer informatie