Clarins Double Serum 50ml & Super Restorative Age-Defying Set

€ 141,00 € 94,95
Op voorraad
U bespaart 33%

Inhoud:
1 x Double Serum, 50 ml
1 x Multi-Intensive Jour voor alle huidtypes, 15 ml
1 x Multi-Intensive Nuit voor alle huidtypes, 15 ml

• Double Serum is een rijk serum dat twee krachtige anti-verouderende formules, bestaande uit 20 pure plantaardige extracten en potente high-tech-moleculen combineert in één innovatief serum dat de vitale functies van de huid reactiveert. 
Het resultaat: in slechts 4 weken een zichtbaar steviger huid, zichtbaar verminderde rimpels, een meer gelijkmatige teint en minder zichtbare poriën.

Pomp's morgens en / of' s avonds, voor het aanbrengen van uw reguliere crème, de gewenste hoeveelheid in de palm van de hand(2 à 3 maal duwen) , verwarm tussen de beide handpalmen en masseer lichtjes over het gezicht en de hals. Geschikt voor alle huidtypes.

• Clarins Multi-Intensive Super Restorative Day Cream is een rijke dagcrème voor de rijpere huid en vult binnen enkele uren rimpeltjes op dankzij micropareltjes van acacia, de huid wordt elke dag steviger en voelt zeer aangenaam aan. Uw gezicht ziet er zichtbaar gladder uit, uw teint wordt weer vitaal en stralend. Geschikt voor alle huidtypes.

Met zachte drukbewegingen aanbrengen op gezicht en hals, voor de minder vitale huid wordt aanbevolen eerst Clarins Multi-Intensif Supra Sérum Haute Exigence aan te brengen.

• Jasmijn uit de Himalaya bevordert een mooie huid tijdens de nacht, word wakker met een vitale en stevige huid dankzij Pueraria lobata en Shea Butter. Multi-Intensive Crème Haute Exigence Nuit is een rijke nachtcrème die de schoonheid van de huid verhoogt en de huid weer laat stralen. Clarins Multi-Intensive Crème Haute Exigence Nuit hydrateert, voedt en herstelt, nacht na nacht.

Hoe te gebruiken: 
's Avonds met lichte drukbewegingen op het gezicht en de hals aanbrengen.

 

Meer details Minder details
Meer informatie
Merk Clarins
Inhoud 50 ml + 15 ml + 15 ml
Producttype Maskers&Serums, Dagcreme, Nachtcreme, Antirimpelcreme
Huidtype Alle huidtypes
Meer details Minder details
 
Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.