Clarins Hydraquench cream

Heeft u een vochtarme huid en heeft deze dagelijks rijke, maar niet vette verzorging nodig? Probeer dan de Clarins Hydraquench cream uit ons assortiment! Deze crème – maar ook een andere producten uit deze lijn – is speciaal ontwikkeld om het vochtgehalte van de huid op peil te houden. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Het ingrediënt hyaluronzuur houdt vocht vast, waardoor de huid soepel en gehydrateerd blijft. De Clarins Hydraquench cream is verkrijgbaar voor verschillende huidtypes. Zo vindt u hier de fluïde crème met een fijne en lichte textuur die de huid direct comfortabel laat voelen. Heeft u liever een frisse en voedende gezichtsverzorging? Dan is de gel-crème absoluut het proberen waard! Clarins heeft bovendien nog meer heerlijke producten voor een stralende, comfortabele huid. Bekijk ons ruime en voordelige aanbod online!

 

Clarins Hydraquench cream mask

Soms kan de gezichtshuid wat extra aandacht gebruiken. Verwen deze dan met Clarins Hydraquench cream mask die uw huid fris, zacht en comfortabel laat aanvoelen. De crème herstelt niet alleen het vochtgehalte in de huid, het heeft meer verzorgende eigenschappen. Het in de crème verwerkte schors van de Katafray boom versterkt de hoornlaag van de huid en voorkomt uitdroging. Vitamine E vangt bovendien vrije radicalen in de huid weg, waardoor deze beschermd wordt tegen DNA beschadiging. Neem een momentje voor uzelf om te genieten van deze heerlijk geurende en voedende Clarins Hydraquench cream mask. Sluit uw beautyritueel af met een van de andere Clarins Hydraquench verzorgingsproducten en u straalt als nooit tevoren. Bestel uw Clarins producten bij ParfumCenter en u betaalt nooit teveel!