Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clinique Moisture Surge 100H All About Moisture Set 75ml 100H Auto-Replenishing Hydrator + 30ml Moisture Surge Face Spray + 15ml All About Eyes Roll-On Serum

Clinique Moisture Surge 100H All About Moisture Set 75ml 100H Auto-Replenishing Hydrator + 30ml Moisture Surge Face Spray + 15ml All About Eyes Roll-On Serum

Normale prijs: € 82,00

Speciale prijs: € 39,95

  • In voorraad

  • U bespaart 51%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 2 x 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme
Huidtype Droge huid
Clinique Moisture Surge 100H All About Moisture Set 75ml 100H Auto-Replenishing Hydrator + 30ml Moisture Surge Face Spray + 15ml All About Eyes Roll-On Serum

Inhoud Set:
Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator Gel-Cream 75ml
Moisture Surge Face Spray Thirsty Skin Relief 30ml
All About Eyes Roll-On Serum 15ml

Upgrade van Clinique's huidverzorgings-icoon

- Moisture Surge™ 100-H Auto-Replenishing Hydrator van Clinique presenteert zich in een verder ontwikkelde formule met Aloë-Bio-Ferment en Hyaluronzuur.
De olievrije gelcrème voorziet de huid intensief van vocht, tot wel 100 uur lang en ook na het reinigen van het gezicht.
Bovendien helpt de Auto-Replenishing-Technology de huid om zichzelf optimaal van vocht te voorzien, zodat deze continu en perfect gehydrateerd is.
Het resultaat: de teint krijgt een heerlijke frisheid, de huid ziet er vol en stralend mooi uit. Trouwens: ook de verpakking is geüpgraded! De pot is gemaakt van glas, het deksel kan eenvoudig worden verwijderd voor milieuvriendelijke verwijdering.

De Clinique Clean-filosofie
Gemakkelijk. Zeker. Effectief.
Ontwikkeld voor optimale resultaten - zonder huidirritatie.
Allergie getest.
100% parfumvrij.

's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een schone huid. Tip: De moisturizer kan alleen of onder de foundation, op droge plekken of als masker van 5 minuten worden gebruikt.

- Moisture Surge Face Spray is een verfrissende, olievrije gezichtsspray van Clinique die de dorstige huid snel hydrateert. De formule herstelt de vochtbalans van de huid. Water verrijkt met actieve aloë en overladen met vochtinbrengers geeft verzachtende verzorging voor de dorstige huid en maakt het glad, zacht en soepel. Kan onder of over de make-up worden gedragen. Geschikt voor alle huidtypen. 100% Parfumvrij. Getest op allergie.

Op ongeveer 20 cm afstand gelijkmatig over het hele gezicht vernevelen. Niet in de ogen sprayen. Gebruik onder de make-up om de dag heerlijk fris te beginnen. In de loop van de dag, voor een extra frisse boost on the go, naar behoefte over de make-up aanbrengen.

- Clinique All About Eyes is een lichtgewicht, hydraterende oogcontourbehandeling die helpt bij het minimaliseren van wallen, kraaienpootjes en donkere kringen. De luchtige crème-gel helpt om de kwetsbare huid rond de ogen sterker te maken en beter te beschermen en oogmake-up goed op haar plaats te houden. Verzacht, verkwikt en kalmeert. Absorbeert snel en moeiteloos.

's morgens en' s avonds spaarzaam met de ringvinger het hele gebied rond de ogen inmasseren (eventueel na het toepassen van Dramatically Different Moisturizing Lotion).
Dit product is allergie-vrij,door oogartsen getest en geschikt voor alle huidtypes.
Meer informatie