Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clinique Moisture Surge Best Sellers Set Moisture Surge Super Concentrate 48ml + All About Eyes 15ml + Moisture Surge 100H Auto Replenishing Hydrator 50ml

Clinique Moisture Surge Best Sellers Set Moisture Surge Super Concentrate 48ml + All About Eyes 15ml + Moisture Surge 100H Auto Replenishing Hydrator 50ml

Normale prijs: € 123,00

Speciale prijs: € 64,95

  • In voorraad

  • U bespaart 47%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 2 x 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme
Huidtype Droge huid
Clinique Moisture Surge Best Sellers Set Moisture Surge Super Concentrate 48ml + All About Eyes 15ml + Moisture Surge 100H Auto Replenishing Hydrator 50ml

Inhoud Set:
Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate 48ml
All About Eyes 15ml
Moisture Surge 100H Auto Replenishing Hydrator 50ml


Upgrade van Clinique's huidverzorgings-icoon

- Moisture Surge™ 100-H Auto-Replenishing Hydrator van Clinique presenteert zich in een verder ontwikkelde formule met Aloë-Bio-Ferment en Hyaluronzuur.
De olievrije gelcrème voorziet de huid intensief van vocht, tot wel 100 uur lang en ook na het reinigen van het gezicht.
Bovendien helpt de Auto-Replenishing-Technology de huid om zichzelf optimaal van vocht te voorzien, zodat deze continu en perfect gehydrateerd is.
Het resultaat: de teint krijgt een heerlijke frisheid, de huid ziet er vol en stralend mooi uit. Trouwens: ook de verpakking is geüpgraded! De pot is gemaakt van glas, het deksel kan eenvoudig worden verwijderd voor milieuvriendelijke verwijdering.

De Clinique Clean-filosofie
Gemakkelijk. Zeker. Effectief.
Ontwikkeld voor optimale resultaten - zonder huidirritatie.
Allergie getest.
100% parfumvrij.

's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een schone huid. Tip: De moisturizer kan alleen of onder de foundation, op droge plekken of als masker van 5 minuten worden gebruikt.

- Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate heeft een ultralichte water-gel textuur, die de huid er voller, gladder, elastischer en jeugdiger laat uitzien en voor een intensieve hydratatie zorgt - ultrasnel en langdurig.
Dit toegevoegde vocht ondersteund de optimale werking van de huidbarrière, waardoor deze veerkrachtig en flexibel blijft en zich op een intelligente manier aan veranderende omstandigheden, zoals temperatuurveranderingen, kan aanpassen.
De lichte gel van Clinique heeft een aangenaam verkoelend effect wanneer het wordt aangebracht en geeft uw huid een frisse uitstraling. Dankzij de innovatieve "Liquid Sphere" -technologie zijn de vitamines E en C ingebed in "capsules", die alleen breken als ze worden aangebracht, zodat de vitamines met hun anti-oxiderende werking vers blijven. Polymeren en een combinatie van trehalose, sorbitol en hyaluronzuur helpen de huid het geabsorbeerde vocht vast te houden. Opgeladen ionisch water ondersteunt ook het vermogen van de huid om vocht vast te houden, aloë-barbadensis-water kalmeert de huid en helpt irritatie te verminderen.

's Morgens en' s avonds op de gereinigde huid aanbrengen. De gel is ook geschikt voor de verzorging van het gevoelige gebied rond de ogen.

- Clinique All About Eyes is een lichtgewicht, hydraterende oogcontourbehandeling die helpt bij het minimaliseren van wallen, kraaienpootjes en donkere kringen. De luchtige crème-gel helpt om de kwetsbare huid rond de ogen sterker te maken en beter te beschermen en oogmake-up goed op haar plaats te houden. Verzacht, verkwikt en kalmeert. Absorbeert snel en moeiteloos.

's morgens en' s avonds spaarzaam met de ringvinger het hele gebied rond de ogen inmasseren (eventueel na het toepassen van Dramatically Different Moisturizing Lotion).
Dit product is allergie-vrij,door oogartsen getest en geschikt voor alle huidtypes.
Meer informatie