Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clinique Smart Custom Repair Set

Clinique Smart Custom Repair Set

Normale prijs: € 76,95

Speciale prijs: € 61,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 19%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml + 10 ml + 5 ml
Productsoort Gezichtsverzorging, Oog- en lipverzorging
Producttype Maskers&Serums, Nachtcreme, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Clinique Smart Custom Repair Set

Clinique Smart - een slim idee!

Inhoud: Clinique Smart SPF 15 Custom Repair Moisturizer (Dry Combination to Combination Oily) 50ml,
Clinique Smart Custom Repair Serum 10ml,
Clinique Smart Custom night moisturizer 15ml
(inclusief luxe toilettas)

- Custom Repair Moisturizer is de intelligente huidvriendelijke moisturizer voor de dag die helpt om lijntjes, rimpels en verkleuring van de huid te verminderen en beschermt met SPF 15. Deze nieuwe dagcrème verstevigt en laat de huid weer stralen, daar waar het nodig is. Een speciale algenextract, dat door zonlicht wordt geactiveerd, hersteld schade aan de huid. De intelligente hydraterende technologie helpt de huid om vocht op te nemen en op te slaan. Met UVA / UVB bescherming tegen externe schadelijke factoren. 100% allergenen-,olie-, en parfumvrij.

- Smart Custom-Repair Serum is een innovatief serum van Clinique dat het verleden van de huid begrijpt om haar toekomst te perfectioneren. Het past haar werking individueel aan uw huidbehoeften aan. Het begrijpt de signalen van de huid en vervult gericht haar individuele behoeften - precies daar, waar het nodig is. Clinique Smart vermindert zichtbaar, afhankelijk van uw individuele huidbehoeften, pigment of ouderdomsvlekken, verstevigt de huid, vermindert lijntjes en rimpels, zorgt voor een meer egale teint en een stralende huid. Een serum dat alles verandert. Geschikt voor alle huidtypes en leeftijden.

- Clinique Smart Custom-Repair Eye Treatment is een zijdezacht, vederlicht, olievrij oogserum in een slimme dispenser die de gevoelige huid rond de ogen, waar de leeftijd het snelst zichtbaar is, lift, hydrateert en beschermt. Het Serum van Clinique laat de oogpartij stralen, frisser, soepeler en jeugdiger.
Deze intelligente oogverzorging voldoet specifiek aan de individuele behoeften van uw huid - precies waar het nodig is. De formule hersteld het gebied rond de ogen zichtbaar, strakker met duidelijke contouren en opgefrist. Het helpt de verschijning van fijne lijntjes en kraaienpootjes te verminderen. Oftalmologisch getest. Allergie getest. 100% parfumvrij. Geschikt voor dragers van contactlenzen. Tweemaal per dag aanbrengen. Breng een kleine hoeveelheid aan rond de ogen en op de oogleden. Met kleine klopbewegingen inmasseren.
Meer informatie