Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clinique Superbalanced Silk Makeup SPF 15 Foundation 13 Vanilla

Clinique Superbalanced Silk Makeup SPF 15 Foundation 13 Vanilla

Normale prijs: € 37,95

Speciale prijs: € 26,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 29%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Speciale verzorging, Zonproducten
Huidtype Alle huidtypes
Make-Up Soort Teint
Make-Up Type Foundation
Clinique Superbalanced Silk Makeup SPF 15 Foundation 13 Vanilla

Het leven is één grote balanceer act - en dat weet de huid ook. Een beetje te vettig op het voorhoofd, een beetje te droog op de wangen. Gisteren ietwat bleek, vandaag wat roodheid. Superbalanced Silk Makeup SPF 15 is een slimme, olievrije en ultralichte foundation van Clinique, die voor een absoluut natuurlijke, matte finish zorgt, die de teint in evenwicht brengt en bovendien met SPF 15 beschermt tegen UV-A- en UV-B-stralen.
Het bevat Laminaria Saccharina-extract dat olieglans reduceert en vette gedeelten mat maakt, terwijl Sodium Hyaluronat hydrateert - precies waar de huid het nodig heeft. Lichte polymeren en pure zijde hebben een verzachtend effect, lijnen en rimpels worden vermindert.
Superbalanced Silk Makeup SPF 15: de make-up die je niet kunt zien en die bij het aanbrengen herkent wat er moet gebeuren. Voor de droge huid, gecombineerde huid en vette huid.

Eenmalig aanbrengen voor een supernatuurlijke finish. Gebruik een tweede laag voor meer dekking, die er niettemin volledig natuurlijk uitziet.

Is dit niet de make up die je zoekt? Bekijk het complete assortiment om de juiste make up te kopen.

Meer informatie