Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Coach Coach 150ml Bodylotion

Coach Coach 150ml Bodylotion

Normale prijs: € 28,00

Speciale prijs: € 19,95

  • In voorraad

  • U bespaart 29%

Eigenschappen

Merk
Coach
Inhoud 150 ml
Parfumtype Bodylotion
Coach Coach 150ml Bodylotion

Coach presenteerde zijn nieuwe signature geur - Coach the Fragrance - in september 2016. De geur draagt ​​dezelfde naam als de 2007-editie, maar is zeker een totaal andere creatie qua compositie en fles.
Coach eau de parfum is ontworpen als een geur die de spontane energie en de koele vibe van New York City overdraagt. Volgens Stuart Vevers, de creatieve directeur van het huis, is Coach eau de parfum een geur die de vrije houding van Coach vertegenwoordigt ... een geur die individueel, authentiek en cool is.
De solide glazen fles verwijst naar de details van coach's Design : een lederen tag hangt aan de zijkant van de flacon, de iconische draaibare sluiting van de Coach handtas wordt omgevormd tot een verstuiver , en het embleem van paard en wagen is gegraveerd in het glas.
De samenstelling is floraal met levendige topnotities van frambozenblad, roze peper en peer, die de energie van New York weerspiegelen. Het hart bevat een authentiek akkoord van Turkse roos, op de basis van suède, musk en sandelhout, die de lederen accessoires symboliseren die het merk zo bekend maakt. Perfumer Juliette Karagueuzoglou ondertekende de creatie.

Top :Frambozeblad, Roze peper en Peer
Hart :Turkse roos, Gardenia en Cyclamen
Basis: zijn Suede, Muskus, Sandelhout en Cashmeran
Meer informatie